• We hebben weer een volwaardig seizoen kunnen draaien!
  Binnenkort begint het proces van de teamindeling voor volgend seizoen. De bond verwacht van iedere vereniging dat zij half april aangeven met hoeveel teams en in welke competitie zij volgend jaar gaan uitkomen. Op basis hiervan maken zij dan een conceptindeling, daarop kunnen verenigingen weer reageren. Half mei, voor de zomervakanties beginnen, zijn hierdoor de poule indelingen voor het volgende veldseizoen weer rond. Zodra Meervogels’60 een team heeft ingeschreven gaan we een verplichting aan om kosten te betalen.

  Een lang verhaal om duidelijk te maken dat het nodig is om vóór 10 april aan te geven of u zelf of uw kind wilt stoppen met handballen. We weten dat dit al best vroeg is, maar gezien het bovenstaande proces moeten we het echt weten. Meldt u na 10 april af dan zullen wij de bondsafdracht = contributie toch bij u in rekening brengen. Is er sprake van twijfel bij u of uw kind neem dan tijdig contact op met de Technische Commissie (TC) via tc@meervogels60.nl om de twijfel te bespreken zodat wij met u samen kunnen kijken hoe de twijfel weg te nemen.

  Nogmaals: voor degenen die zich toch willen afmelden voor komend handbalseizoen (2023-2024), dit kan tot uiterlijk 10 april 2023! Je kunt het uitschrijfformulier vinden op onze site, meervogels60.nl onder het kopje ‘vereniginguitschrijven lid’. Graag inleveren op het aangegeven adres of mailen naar: ledenadministratie@meervogels60.nl.

   

  Namens het bestuur,

  Benthe van Baar, Ledenadministratie