•  

  Grote Clubactie.
  Op zaterdag 15 september start de Grote Clubactie. Ook dit jaar doen wij mee en willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-!

  Hieronder vind je meer informatie over deze Clubactie. Alle jeugdleden uit de C-, D-, E- en F-jeugd hebben een verkoopboekje ontvangen, de overige teams ontvangen 2 verkoopboekjes per team.

  Wat is de bedoeling?
  Het verkopen van de loten is heel eenvoudig. Wij werken met een eenmalige machtiging. De koper vermeldt zijn gegevens en rekeningnummer op de pagina ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’ en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer staat op het bankafschrift van de koper. Let op! Vraag bij het invullen van de gegevens het IBAN (volledig rekeningnummer) aan de lotenkoper. Wanneer de koper een lot heeft gekocht, geef je de persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invulvak voor ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’). Hij kan dan zelf de deurzegel uitscheuren en met een plakbandje aan zijn deur bevestigen.

  Wanneer is de actie?
  De Grote Clubactie 2018 start op zaterdag 15 september. Vanaf die dag mag je beginnen met de lotenverkoop. De trekking is op woensdag 12 december.

  Aan wie mag je verkopen?
  Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren, enz. Daarnaast kun je langs de deuren gaan in jouw buurt, zodat je zoveel mogelijk loten verkoopt.

  Verkoopboekje inleveren
  Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan in bij Karin van Diepen, Jolanda Woestenburg of Hanneke Pepping vóór donderdag 15 november. Wij zorgen ervoor dat het verder in orde komt. Als je nog een boekje wilt krijg je die natuurlijk.

  Voor de jeugd uit de C, D-, E- en F-teams geldt;

  Verkoop 20 loten en ontvang een gratis 2de entreekaartje
  Help het doel van onze vereniging te halen door zoveel mogelijk loten te verkopen. Bij 20 of meer verkochte loten ontvang je in december van Hanneke Pepping een gratis entreekaart voor de Optisport zwembaden en indoorspeelparadijs Avontura. Hierbij zitten bovendien ook leuke aanbiedingen van Bobbejaanland, Bodyworlds en Masita.

  Prijzen voor lotenverkopers…
  Lotenkopers kunnen prachtige prijzen winnen. Maar ook jij, als lotenverkoper kan geweldige prijzen winnen. Neem eens een kijkje op kids.clubactie.nl

  Meervogels organiseert ook een eigen verkoopwedstrijd voor de jeugd. Wie de meeste loten heeft verkocht ontvangt een cadeaubon van € 15,-. De nummer 2 een bon van € 12,50 en nummer 3 van € 10,-. Daarnaast kun je zoals ieder jaar ook wat geld verdienen. Verkoop je meer dan 10 loten, dan krijg je vanaf lot 11 € 0,25 per lot. Dus heb je 10 loten verkocht, dan krijg je niets. Heb je 16 loten verkocht dan heb je 6 x € 0,25 = € 1,50 verdiend. Dit geld krijg je via Hanneke Pepping van de vereniging als je je verkoopboekje bij een van ons inlevert.

  Wij hopen dat we dit jaar weer een geweldig resultaat gaan neerzetten. Heel veel succes met de verkoop van de loten!

  Met vriendelijke groet,

  Karin van Diepen        Jolanda Woestenburg          Hanneke Pepping
  Binnengeest 39            Koningsweg 38                         Kerkemeer 42