• Huidige Coronamaatregelen

  Op 6 en 12 november heeft het kabinet nieuwe coronamaatregelen afgekondigd, die invloed hebben op de (handbal)sport. In dit bericht geven we de gevolgen aan voor sportende leden en bezoekers.

  Sportwedstrijden zijn teogestaan, echter zonder publiek.

  Volwassenen die binnensporten, de kantine of de kleedkamer in willen, moeten een Corona toegangsbewijs laten zien.

  Alle binnen sporters van 18 jaar en ouder dienen vanaf 6 november in het bezit te zijn van een coronatoegangsbewijs (QR-code). Een uitzondering geldt voor mensen die functioneel aanwezig moeten zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan coaches, begeleiders en scheidsrechters. Let op: deze uitzondering geldt niet voor ouders die meerijden bij (jeugd)wedstrijden. Zij dienen wél een geldig corona toegangsbewijs te kunnen tonen bij het binnengaan van de binnensportlocatie.

  Let op: voor het bezoeken van horeca in sporthallen is een corona toegangsbewijs nodig voor iedereen van 13 jaar en ouder.

  Mocht het door de nieuwe maatregelen gebeuren dat een seniorenwedstrijd niet gespeeld kan worden omdat onvoldoende spelers in bezit zijn van een corona toegangsbewijs geef dit dan zo spoedig mogelijk door aan ons wedstrijdsecretariaat ( Jolanda Woestenburg) (wedstrijdsecretaris@meervogels60.nl)

  Wij begrijpen dat deze nieuwe maatregelen mogelijk leiden tot beperkingen in het beoefenen en bezoeken van handbaltrainingen en -wedstrijden.

  We rekenen erop, dat jullie begrip hebben voor de situatie en je aan de gestelde maatregelen houden.

  Bestuur Meervogels ‘60