• Beste lotenverkoper, 

   
  Op zaterdag 14 september 2019 start de Grote Clubactie. Dit jaar doen wij ook weer mee en willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-!   

  Wat is de bedoeling?  
  Het verkopen van de loten is heel eenvoudig. Wij werken met een eenmalige machtiging: de koper vermeldt zijn gegevens en rekeningnummer op de pagina ‘Eenmalige Machtiging’ en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer staat op het bankafschrift van de koper.  
  Let op! Vraag bij het invullen van de gegevens het IBAN (volledig rekeningnummer) aan de lotenkoper. Wanneer de koper een lot heeft gekocht, geef je de persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invulvak voor ‘Eenmalige Machtiging’).  

  Wanneer is de actie? 
  De Grote Clubactie 2019 start op zaterdag 14 september. Vanaf die dag mag je beginnen met de lotenverkoop. De trekking is op 11 december. 

  Aan wie mag je verkopen? 
  Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren, enz. Daarnaast kun je bijvoorbeeld in sporttenue langs de deuren gaan in jouw buurt, je boekje meenemen naar een verjaardag of na je wedstrijd de toeschouwers benaderen, zodat je zoveel mogelijk loten verkoopt. (Lotenkopers moeten wel 18 jaar of ouder zijn!) 

  Verkoopboekje inleveren 
  Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan in bij Sjaak, Jolanda of Hanneke vóór  
  14 november. Zij zorgen ervoor dat het verder in orde komt. Als je nog een boekje wilt krijg je die natuurlijk. 

  20-loten-actie. 
  Bij 20 of meer verkochte loten ontvang je via Hanneke in december een voucher voor gratis 2e entreekaart voor Optisport, Krazy Kangaroo, Snowworld of Bobbejaanland of een 2de artikel gratis op Masita.com.  

  Prijzen voor lotenverkopers
  Neem even een kijkje op de volgende website voor leuke extra prijzen voor jou als lotenverkoper; https://clubactie.nl/lotenverkopers_win_acties

  Meervogels organiseert ook een eigen verkoopwedstrijd.  
  Wie de meeste loten heeft verkocht ontvangt een cadeaubon van € 15,-. De nummer 2 een bon van € 12,50 en nummer 3 een bon van € 10,-. Daarnaast kun je ook wat geld verdienen. Verkoop je meer dan 10 loten, dan krijg je vanaf lot 11 € 0,25 per lot. Dus heb je 10 loten verkocht, dan krijg je niets. Heb je 16 loten verkocht dan heb je 6 x € 0,25 = € 1,50 verdiend. Dit geld krijg je via Hanneke van de vereniging als je je verkoopboekje bij een van ons inlevert. 

  Wij hopen op een geweldig resultaat. Heel veel succes met de verkoop van de loten! 
   
  Met vriendelijke groet, 

  Hanneke Pepping                  Kerkemeer 42
  Jolanda Woestenburg          Koningsweg 38
  Sjaak Kaandorp                      Rembrandtsingel 4