• Keezavond 29 maart

  Er zijn nog maar 8 plekken vrij voor de Keezavond van vrijdag 29 maart. Schrijf je snel in want vol is vol, iedereen vanaf 16 jaar is welkom. Wil je meedoen maar vraag je je af wie er altijd aanwezig zijn op zo’n avond; dit is een mix van oudleden, ouders van jeugdleden, mensen uit Limmen, mensen ‘van de voetbal’, eigenlijk allemaal gewoon mensen die het leuk vinden om een potje te keezen.

  Wil je graag meedoen, schrijf je dan per koppel in voor 25 maart. Dit kan via e-mail naar niels.carola@hetnet.nl. Persoonlijk aanmelden bij een van ons kan natuurlijk ook.

  Aanvang                    :     20.15 uur
  Toegang                    :     € 10,- per koppel en de koffie of thee is gratis
  Minimumleeftijd   :     16 jaar

  Er zijn 3 speelrondes en voor de koppels die op de 1e, 2e of 3e plaats eindigen hebben we een prijs. Daarnaast is er tussen de 2e en 3e speelronde weer een loterij waarin mooie prijzen te winnen zijn.

   

  Daarnaast zijn we op zoek naar opvolgers van de huidige commissie.
  Vrijdag 29 maart organiseren wij voor de 15e keer de keezavond. Wij willen het stokje graag overdragen aan een nieuw enthousiast team. Wie vindt het leuk om twee keer per jaar een supergezellige Keezavond te organiseren. Wij adviseren om dit met 3 รก 4 personen te doen. 

  Een draaiboek is aanwezig en een van ons wil de eerste keer altijd even helpen om op te starten.
  Voor het organiseren van 2 avonden heb je meteen je 10 vrijwilligerspunten bij elkaar!

  Chantal Onderwater, Carola Kaandorp en Monique Kerssens