• Teamleden gezocht voor de Dames Recreanten

  De recreanten van handbalvereniging Meervogels ‘60 zoeken ca 8 nieuwe teamleden waaronder 1 keepster. Het huidige team bestaat uit 16 dames, te veel voor 1 team en te weinig voor 2 teams.
  Wie o wie lijkt dit leuk? De leeftijd van de meesten ligt tussen de 20 en 40 jaar maar jonger en ouder is uiteraard ook welkom.
  De recreanten spelen hun wedstrijd door de weeks, de thuiswedstrijden zijn op woensdagavond en uit kan dit variëren. Daarnaast trainen we ook een avond.
  Woensdag 29 juni organiseren we een open training voor iedereen die een keertje mee wil doen. De training is van 20.00 – 21.15 uur, daarna sluiten we af met koffie en thee of iets anders.
  Wil je eerst alleen komen kijken dan is dat natuurlijk ook prima. We blijven doortrainen tot de zomervakantie dus een week later aansluiten is ook mogelijk. De training is of op maandag- of op woensdagavond.
  Bij voorkeur opgeven via werving@meervogels60.nl maar spontaan langskomen mag vanzelfsprekend ook. Dus heb je al eens gehandbald en wil je de bal weer oppakken; meld je aan!
  De training is buiten bij het handbalcomplex aan Boschweg 3 in Akersloot.