• Uitschrijven seizoen 2021-2022

  Beste leden,

  Afgelopen jaar is voor iedereen een heel ander jaar geworden dan we hadden verwacht. Helaas gingen er heel veel dingen niet door vanwege de corona en de maatregelen die daarbij komen kijken.

  Ook de competitie is afgelopen seizoen uiteindelijk niet volledig doorgegaan.

  Wij als vereniging zijn blij dat de veldtrainingen weer zijn gestart, want iedereen stond te trappelen om weer een bal in het doel te gooien! Mogelijk start er nog een competitie vanaf 8 mei, dit hangt af van eventuele versoepelingen.

  Binnenkort begint het proces van de teamindeling voor volgend seizoen. De bond verwacht van iedere vereniging dat zij eind april aangeven met hoeveel teams en in welke competitie zij volgend jaar gaan uitkomen. Op basis hiervan maken zij dan een conceptindeling, daarop kunnen verenigingen weer reageren. Half mei, voor de zomervakanties beginnen, zijn hierdoor de poule indelingen voor het volgende veldseizoen weer rond. Zodra Meervogels’60 een team heeft ingeschreven gaan we een verplichting aan om kosten te betalen.

  Een lang verhaal om duidelijk te maken dat het nodig is om voor 30 april aan te geven of u zelf of uw kind wilt stoppen met handballen. We weten dat dit al best vroeg is, maar gezien het bovenstaande proces moeten we het echt weten. Meld u na 30 april af dan zullen wij de bondsafdracht = contributie toch bij u in rekening brengen. Is er sprake van twijfel bij u of uw kind neem dan tijdig contact op met de Technische Commissie (TC) via tc@meervogels60.nl om de twijfel te bespreken zodat wij met u samen kunnen kijken hoe de twijfel weg te nemen.

  Omdat afgelopen jaar weinig handbalactiviteiten plaats hebben kunnen vinden, willen wij jullie als leden tegemoet komen! We geven alle leden (die lid waren in het seizoen 2020-2021) voor komend seizoen een korting van 15% op de contributie voor het seizoen 2021-2022. We hopen ook dat iedereen komend seizoen weer mee kan doen aan de competitie en hopen natuurlijk dat jullie bij Meervogels’60 blijven handballen!

  Nogmaals: voor degenen die zich toch willen afmelden voor komend handbalseizoen (2021-2022), dit kan tot uiterlijk 30 april 2021! Je kunt het afmeldingsformulier vinden op onze site, meervogels60.nl onder het kopje aan- en afmelden leden. Graag inleveren op het aangegeven adres of mailen naar: ledenadministratie@meervogels60.nl.

  Namens het bestuur,

  Benthe van Baar, Ledenadministratie