• Afscheid Marco Buur bij Meervogels '60

    Marco startte als jonge jongen bij onze handbalvereniging. Hij speelde jarenlang in een jongensteam en groeide door naar het herenteam bij Meervogels. Als creatieveling in het team kwam hij altijd goed tot zijn recht op de cirkel. Naast zijn vaste rol binnen het team, deed hij nog veel meer voor de vereniging. Marco heeft jaren jeugd en dames getraind. Ook heeft hij onder andere damesteams gecoacht. En de vereniging kreeg hem ook zo gek om als TC aan de slag te gaan binnen de vereniging, waar hij iedere keer een kluif had aan het zoeken van een geschikte trainer voor het damesteam. 
    Marco kan gewoon moeilijk 'nee' zeggen en heeft zich altijd vol enthousiasme ingezet voor onze vereniging, zelfs toen hij bij CSV ging handballen en niet meer lid was bij Meervogels. Hier zijn we hem zeer dankbaar voor. Ondanks dat hij zijn tijd bij Meervogels'60 nu officieel afsluit, zal hij altijd zeggen; 'Maar als jullie me echt nodig hebben...' Wat een topper! 
     
    Marco, heel erg bedankt voor alle jaren die je bij onze club hebt gehandbald, getraind, gecoacht en hebt ondersteund bij de TC!