• Talentjes handbal voor kinderen vanaf 4,5 jaar gaat officieel van start!

  Op woensdag 16 mei gaat de trainingsgroep voor kinderen van 4,5 tot en met 6 jaar echt van start!

  Na een geslaagde kennismakingstraining vlak voor de meivakantie waaraan veel kinderen uit Akersloot en Uitgeest  hebben deelgenomen, gaan de Talentjes tot aan de zomerstop alvast beginnen met trainen. Na de zomervakantie in september gaan we natuurlijk  verder! Jongens en meisjes vanaf 4,5 jaar kunnen op elk moment instromen!

  Spelenderwijs leren de Talentjes handbaltechnieken en samen spelen in een team. Talentjes spelen nog geen competitie. Wel worden er regelmatig onderlinge wedstrijdjes georganiseerd en kunnen ze hun (technische) vorderingen laten zien aan familie! Voor Talentjes bedraagt de contributie 45 euro. Ouder(s) en/of  verzorger(s) zijn nog niet verplicht om verenigingspunten te behalen. Kinderen t/m 9 jaar die lid worden van Handbalvereniging Meervogels’60 krijgen een gratis handbal!

  Eerste training Talentjes:
  Woensdag 16 mei van 14.30 uur tot 15.15 uur.
  Locatie: Het Boshuis, Boschweg 3 te Akersloot.

  Ben jij ons nieuwe handbal Talent tussen de 4,5 en 7 jaar en wil je komen meetrainen?
  Mail dan naar werving@meervogels60.nl. We zien je graag op de woensdagmiddag!
  Ben je 7 jaar of ouder? Kom dan meetrainen met één van onze andere teams. Kijk op de website of mail naar werving@meervogels60.nl voor meer informatie.