• Geslaagd Beachevent 2016

    Afgelopen Zaterdag, 18 Juni, vond het beachvolleytoernooi plaats bij handbalvereniging Meervogels te Akersloot. De teams gingen strijdend en enthousiast de velden op. Dit resulteerde in mooie, spannende wedstrijden. Na de poule fase werd er nog gestreden om de hoofdprijzen.

    Na een zinderende wedstijd om de derde/vierde plaats tussen ‘poule B’ en ‘Bobo on point’, moest er gespeeld worden om het beslissende punt. Het team van ‘poule B’ bleek te beschikken over de meeste stalen zenuwen en greep zodoende de derde plaats.

    In de finale was ‘M-side’ een maatje te groot voor de ‘Beachvolleybal basterds’, waardoor zij zich een jaar lang ‘Beachvolleybal kampioen van Akersloot’ mogen noemen.

    Met muziek van DJ Elco was het nog lang gezellig in het Boshuis.

    Tot volgende jaar!